Nieuws


nieuws-foto

2015: Een blik vooruit….

 

2014: Een blik terug ….

2015: Een blik vooruit….

 

Het was een TOPjaar voor Xtra Interim : 3 Xtra vestigingen, 7 Xtra medewerkers, veel Xtra ideeën en Xtra trouwe klanten.

Na de opening van onze kantoren te Mechelen en Kontich in de eerste helft van 2014, opende Xtra Interim op 1 december haar  niche- kantoor Xtra Maritiem & Logistiek te Antwerpen Zuid!

Dries en Anouchka, twee ervaren medewerkers binnen deze niche, staan u met veel passie en expertise bij voor zowel de maritieme bediendeprofielen als de logistieke (haven) arbeidersprofielen.

Onze ambitie om iets  “Xtra“ te kunnen uitstralen, heeft alle Xtra medewerkers in het najaar van 2014 bij elkaar gebracht in een ongelooflijk teambuildings weekend…

Midden in de mooie natuur van onze Ardennen, ver weg van de dagelijkse stress, hebben onze breinen zich gebundeld en zijn we met het hele Xtra team tot de definiëring gekomen van de 4 XTRA waarden waar wij als team voor staan en die wij graag uitdragen: PASSIE – RESPECT – VRIENDELIJK – EERLIJK

Vanuit deze waarden wensen wij ook u  een Xtra vruchtbaar jaar!

En zo zien wij ook 2015 tegemoet: gecontroleerde groei, veel fijne  bestaande en nieuwe contacten, de ontwikkeling van nieuwe ideeën, en daar horen ook nieuwe medewerkers bij…

Xtra Interim werft opnieuw aan. Wij hebben vacatures voor een enthousiaste consulent regio Deurne/Rijkevorsel, Deurne en Mechelen. Wij kijken erg uit naar de komst van nieuwe, bijkomende  Xtra collega’s die met evenveel positivisme ertegenaan zullen gaan!


Start een fantastische loopbaan bij Xtra. Stuur jouw CV met recente foto naar steven.ghesquiere@xtra-interim.be . We behandelen jouw ingezonden CV met zorg en discretie.

 

 

 

 

 

Solliciteer nu

Start hier met je sollicitatie