Nieuws


Xtra genomineerd voor verdienstelijke onderneming

Trrrrrrromgeroffel!  Op 26 oktober 2015  kreeg Xtra Interim & select het volgende bericht :

 

 

“Uw bedrijf werd beoordeeld als verdienstelijke onderneming in het kader van de jaarlijkse trofee-uitreiking tijdens DE NACHT VAN DE KMO 2016 in het  Hilton Hotel te Antwerpen op vrijdag 18 maart 2016. De jury is samengekomen op vrijdag 23 oktober 2015 en heeft uw bedrijf weerhouden en genomineerd voor de trofee

 

MEEST BELOVENDE KMO VAN HET JAAR

 

Gefeliciteerd met deze nominatie, het is een beloning voor een doeltreffend management.”

 

 

Dit hoeft geen betoog, we zijn hier ontzettend blij mee.  Een oprechte  dank-je-wel aan de voltallige jury!  We kijken alvast uit naar de finale, maar willen via deze weg ook onze medegenomineerden van harte proficiat wensen!

 

Hoewel deze nominatie voor ons een aangename verrassing was, hebben we het afgelopen jaar inderdaad niet stilgezeten.  Na een vlotte opstart van ons maritiem kantoor in Antwerpen, was het de voetbalclub Waasland-Beveren die onze aandacht trok.

 

Na enkele maanden brainstormen over een mogelijk partnership, werd de opening van ons 5de kantoor in november jongstleden een feit.  Vanuit het stadion van Waasland-Beveren wordt er voortaan met veel enthousiasme gezocht naar de juiste personen voor de juiste jobs!

 

We blijven dus sterk in uitzendwerk! Maar de noden van deze tijd doen ons evolueren. Omdat we zaakvoerders en managers vaak horen klagen dat de groei van hun bedrijf gehinderd wordt omdat ze de juiste medewerkers niet vinden en dat het verder een hele uitdaging is om geschikte kandidaten aan boord te houden, kwamen we tot een nieuw concept…

 

“Vinden, binden, boeien.” Dat is onze nieuwe baseline!  Het blijft dus belangrijk om in eerste instantie op zoek te gaan naar de juiste persoon op de juiste plaats.  Maar daarna is het minstens zo belangrijk om je medewerkers de juiste aandacht te geven én vervolgens voor gepaste uitdagingen te zorgen.  “Vinden, binden, boeien” is voortaan onze missie om ondernemers, managers en leidinggevenden via Xtra op weg te zetten naar succes en geluk!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Solliciteer nu

Start hier met je sollicitatie