Nieuws


nieuws-foto

Nacht van de KMO: Trots op Xtra medewerkers!

Als oprichter van Xtra Interim & Select heb ik afgelopen vrijdag ten volle mogen genieten van een uitbundige sfeer tijdens de 'Nacht van de KMO'.
Dankzij een perfecte organisatie, het lekker eten en de aanwezigheid van onze klanten en vrienden werd dit een unieke belevenis.
Onze felicitaties aan alle winnaars uit de verschillende categorieën en een oprechte dank je wel aan iedereen die erbij was.

De voor mij mooiste award waren de talrijke complimenten die we vanuit verschillende hoeken mochten ontvangen over de teamspirit, samenhorigheid en positieve uitstraling van onze Xtra medewerkers. Zonder hen was onze missie niet geslaagd.

Ondernemers zijn van cruciaal belang voor de Belgische economie maar alleen sta je nergens.
Ik geloof sterk in de kracht van gemotiveerde medewerkers, zij zijn de brandstof voor onze KMO's. Daarom is het onze missie om bruggen te bouwen tussen mensen en ondernemingen.

Xtra Interim & Select wordt gedragen door al zijn medewerkers, samen bepaalden wij onze waarden:
Passie - Respect - Eerlijkheid - Vriendelijkheid.
Vanuit deze waarden ondersteunen wij bedrijven bij de selectie en retentie van hun menselijk kapitaal.
Tenslotte biedt onze succesformule 'Vinden, Binden, Boeien' een garantie voor een geslaagd personeelsbeleid.

Meer dan 20 gepassioneerde collega's hebben Xtra gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een volwaardige HR partner bestaande uit 5 kantoren, verschillende specialisaties, een revolutionaire planningstool voor studenten & flexibel personeel, een geautomatiseerde loonengine, honderden tevreden klanten en last but not least ... een tof bedrijf!
De Xtra medewerkers zijn trots op de nominatie van 'meest beloftevolle onderneming van het jaar'.
En ik? Ik ben trots op hen!

Xtra trotse groeten,
Steven Ghesquière

Solliciteer nu

Start hier met je sollicitatie