Nieuws


nieuws-foto

Xtra breidt uit!


Naast succesvolle kantoren in Deurne, Antwerpen, Mechelen en Kontich pakt Xtra Interim in maart uit met een gloednieuwe vestiging in Zaventem. Ook het hoofdkantoor van Xtra kreeg een nieuwe en unieke locatie in Wijnegem.

Hoofdkantoor Wijnegem
Sinds de opstart  van Xtra Interim & Select in 2012 bevond ons hoofdkantoor zich in Deurne, Ruggeveldlaan 814. Eind 2016 verhuisden wij onze hoofdzetel naar de site van Axel Vervoordt in Wijnegem, gekend als de oude likeurstokerij. Een prachtige en authentieke locatie!

Onze nieuwe contactgegevens:
Stokerijstraat 29Cb3
2110 Wijnegem
03/361.06.91

Uiteraard blijft ons kantoor van Deurne wel bestaan en kan je hier nog steeds terecht voor al onze rekruterings- en selectiediensten!

Nieuwe vestiging Zaventem
Om tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten uit de Brusselse rand én om ons steentje bij te dragen aan de groeiende economie openen wij in maart 2017 een splinternieuw kantoor in Zaventem.
Onze Xtra Stars van Zaventem, Andy van der Pas en Karen Passenier zijn beiden gepassioneerde HR medewerkers met een jarenlange ervaring in de sector. Zij helpen je graag bij de zoektocht naar die ideale job of het juiste talent.
Zeer binnenkort zal ook een 3de collega het team vervoegen.

Ons nieuw kantoor is gelegen vlakbij alle belangrijke invalswegen, op de Vilvoordelaan in Zaventem. Wij zijn bereikbaar via mail op zaventem@xtra-interim.be.

Solliciteer nu

Start hier met je sollicitatie