Nieuws


nieuws-foto

1ste Kempens kantoor voor Xtra

Om tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten richten we vanaf 19 oktober onze pijlen op de Kempen. Onze splinternieuwe vestiging in Geel zou voor Xtra het 6de kantoor betekenen, een uitbreiding op onze activiteiten die nu voornamelijk plaatsvinden op de as Antwerpen-Brussel.

Vanuit de Kollegestraat 104 in Geel spreken we met onze kenmerkende aanpak de regio aan, namelijk bedrijven helpen bij het vinden, binden en boeien van de juiste medewerker. Ons team van ervaren HR medewerkers creëert tijdswinst en zorgt voor een stressloze aanwerving doordat plaatsen sneller ingevuld geraken en onderbemanning bijgevolg minder lang aansleept.
“Zowel wijzelf als onze klanten ervaren een hogere productiviteit omdat iedereen met goesting aan hetzelfde verhaal werkt”, vertelt Office Manager Ronny Leyers. “en samen met onze kandidaten gaan wij op zoek naar die specifieke job waarin ze zich zowel professioneel als persoonlijk ten volle kunnen benutten.”

Videovoorstelling
Naar aanleiding van de opening in Geel zijn we gestart om onze kandidaten nog uitgebreider voor te stellen, aan de hand van korte, persoonlijk ingesproken videoboodschappen. We mikken hierbij niet enkel op een juiste match met de vacature maar ook met het bedrijf, en dit op lange termijn.
Lokale ondernemingen krijgen online toegang tot regionaal toptalent dat zich via deze videoboodschappen voorstelt.

Onze ervaren HR Consulent Julie Koyen en Office Manager Ronny Leyers helpen je graag verder bij de zoektocht naar regionaal toptalent of in de zoektocht naar die juiste functie in het juiste bedrijf.

Heb je zin om met hen kennis te maken? Kom dan zeker naar onze openingsreceptie op donderdag 19 oktober.
Inschrijven kan volledig gratis via deze link: http://bit.ly/2hEPsVU
Vermeld hierbij je naam, voornaam en bedrijfsnaam.

Solliciteer nu

Start hier met je sollicitatie