Nieuws


nieuws-foto

Warm onthaal voor Xtra

Op donderdag 19 oktober was het eindelijk zo ver, we lieten Kempische ondernemingen en geïnteresseerden kennismaken met onze splinternieuwe vestiging in Geel. Het was een succesvolle opkomst waarbij we onze naam waarmaakten als ware rekruteringsexperten, dit gekoppeld aan een hapje en drankje.

 “We werden hartelijk ontvangen met een lekkere borrel en overheerlijke hapjes, … Doe zeker verder met jullie topservice!”
Sander- Planning & Field Coördinator bij Hostessenservice

“Zeer leuke ontvangst in een zeer ontspannen sfeer. Leuke babbels gehad met verschillende medewerkers die ook allemaal positief over hun bedrijf zijn. Ik heb er alvast alle vertrouwen in.”
Els, zaakvoerder van JBC Wijnegem

Met Xtra interim & select willen we ook in de Kempen een spilfiguur zijn in het betere uitzendwerk. Bij ons draait het niet enkel om de vacature, we willen echt voeling met onze klanten krijgen om kandidaten ook te matchen aan de bedrijfscultuur die er heerst. Dit gegeven zetten we kracht bij door aanwezigen te belonen met een korte videoboodschap van de door ons geselecteerde kandidaten, zo kunnen zij hier reeds een glimp van opvangen.
Xtra gaat steeds voor een engagement op lange termijn!
Office manager Ronny Leyers en ervaren HR consultant Julie Koyen helpen je graag bij het vinden, binden én boeien van geschikte werknemers.
Ook in de zoektocht naar een volgende & juiste carrièrestap, zijn wij er graag voor je!

Bekijk hier de sfeerbeelden van onze opening.

Solliciteer nu

Start hier met je sollicitatie