• Werkgevers

 • Onze specialisaties

  Xtra Industry

  Deze niche is gespecialiseerd in profielen zoals inpakkers, productiearbeiders, chauffeurs, lassers, electriciens,...

  Xtra Office

  In onze Office-afdeling gaan we op zoek naar : administratief bedienden, management assistants, boekhouders, ...

  Xtra Sales & Contact

  Onze niche "Sales & Contact" is gefocusd op sales medewerkers, Contactcenter medewerkers, verkopers, commerciële binnendienst functies, ...

  Xtra Maritiem

  Op zoek naar dispatcher, expediteurs, douanedeclaranten, planners, manifestbedienden,...? Neem dan zeker even contact met onze specialisatie "Maritiem"

  Xtra Rekrutering & Selectie

  Bent u op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om direct vast in dienst te nemen? Ook hiervoor kan u altijd beroep doen op Xtra. Samen met u schrijven we een functiebeschrijving om op zoek te gaan naar de geschikte kandidaat. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken en leveren een rapport af waarin wij telkens aangeven wat de sterke punten en eventuele aandachtspunten zijn van de kandidaat voor de specifieke vacature.

  Xtra HR Interim & Project Management

  U zit met een tijdelijke nood aan HR ondersteuning? Wij leveren hiervoor diensten op tijdelijke basis. Dit ongeacht het nu gaat over recrutering en selectie, compensation & benefits, change management, HR operations & administration, manpowerplanning, processen, budgettering, performance management, talent management, employee survey, policies, sociale relaties en tal van andere domeinen.